Двукратният шампион от Мастърс Бернхард Лангер скъса ахилесово сухожилие, докато играе

...
Двукратният шампион от Мастърс Бернхард Лангер скъса ахилесово сухожилие, докато играе
Коментари Харесай

Двукратният шампион от Мастърс Бернхард Лангер отпадна от терена поради контузия; няма да може да се състезава в Мастърс през 2024 г.

Двукратният първенец от Мастърс Бернхард Лангер скъса ахилесово сухожилие, до момента в който играе пикълбол, отстранявайки великия старши състезател на всички времена за най-малко три месеца и го принуждава да пропусне идния Master's шампионат през април.

66-годишният немец сподели пред " Musings on Golf ", че е играл все по-популярния спорт с ракета, " с цел да остане във форма " през февруари, когато чу " пукане ".

„ Играя всевъзможни спортове, с цел да остана във форма и това беше част от моя фитнес режим “, сподели Лангер в подкаста, който изчезна във вторник. „ Играх пикълбол тук в Уудфийлд (Флорида), където пребивавам и се развличам доста, и просто някой се опитваше да ме хвърли. Направих няколко крачки обратно и се ударих от горната страна и когато се приземих на земята с краката си, чух това голямо „ пукане “, доста мощно, като изстрел. “

Pickleball се трансформира в една от най-бързо разрастващите се действия в нацията и е изключително известна измежду възрастните хора.

Напо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР